Felújított lenovo laptop

Felújított lenovo laptop

Prémium modelleket újítunk fel, hogy garantáljuk a legjobb ár-teljesítmény arányt.

Felújított lenovo laptop

Lenovo ThinkPad

Felújított lenovo laptop

Felújított lenovo laptop

Lenovo ThinkPad

Felújított lenovo laptop

Felújított lenovo laptop

Lenovo ThinkPad

Felújított lenovo laptop

Felújított lenovo laptop

Felújított lenovo laptop

Hogyan zajlik a felújítás? Felújított lenovo laptop.

A felújításra szánt termékeket nagyrészt külföldi nagyvállalatoktól vásároljuk. A laptopok és számítógépek prémium modelljeire összpontosítunk, amelyek legfeljebb két-három évig voltak használatban. A használat ellenére továbbra is teljesen működőképes állapotban vannak, megőrzik értéküket, és a felújításnak köszönhetően nem kell feleslegesen hulladéklerakóba kerülniük.

Az alapos felújítási folyamat nem kezdődhet el precíz tisztítás nélkül. A profilaxis a felújítási folyamat első lépése. A berendezést portalanítjuk, eltávolítjuk a külső és belső szennyeződéseket, ennek köszönhetően meghosszabbítjuk az élettartamát. A tisztítással a jövőben elkerülhetjük a felesleges meghibásodást. A teljes körű mechanikus és vegyi tisztítás után kicseréljük a sérült vagy hibás alkatrészeket, leggyakrabban a topcovert vagy a palmrestet.

És mivel az alapos felújítási folyamat garantálja az egyes alkatrészek 100%-os műszaki állapotát, minden darab alapos stressztesztelésen esik át. Ezáltal meghatározzuk a számítógép valódi állapotát és az akkumulátor élettartamát.

A piac egyetlen felújítójaként különös figyelmet fordítunk a billentyűzet újranyomtatására. A lokalizált magyar billentyűzetről eltávolítjuk a korábbi használat összes jelét. A felújítási folyamat része a gépek alapos fényesítése. Ennek köszönhetően olyan prémium felújított készülék kerül a kezedbe, amely szinte megkülönböztethetetlen az új daraboktól.

Felújított lenovo laptop

 • HP, a Lenovo, a Dell vagy a Fujitsu-Siemens legkiválóbb modelljeivel dolgozunk
 • Legtöbb készülékünkre 24 hónapos garancia vonatkozik. A jótállási idő meghosszabbítása felár ellenében lehetséges. A jótállási időt legfeljebb 60 hónapra lehet meghosszabbítani, ennek módját és a díjazást minden készülékhez mellékeltük.
 • Örömmel adunk tanácsot és ki is választjuk az igényeinek megfelelő készüléket.
 • Mindegyik készülék automatikusan telepített operációs rendszerrel rendelkezik és készen áll az azonnali használatra. Az operációs rendszer típusát az egyes termékek paraméterei tartalmazzák.
 • Termékeink csomagja mindig tartalmaz tápkábelt. Minden egyes asztali számítógép esetén egér és billentyűzet is található a csomagban, a laptophoz egy tisztító kendő is jár. A monitorok a csomagban VGA kábelt is tartalmaznak.
 • Termékeinket stílusos, újrahasznosított anyagokból készült csomagolóanyagban szállítjuk.
 • Cégünk minden laptopja magyar nyelvű, magyar billentyűzettel. Az operációs rendszer szintén magyar nyelven működik.
 • Használt laptopok osztályozása webáruházunkban:
  Premium = Tökéletesen felújított laptop. Nincs rajta szépséghiba, esetleg aprócska (szabad szemmel szinte észrevehetetlen karcolás a műanyagon).  Néhány hetes használatnak felel meg az állapota. A kijelző 100%-os állapotban van, olyan, mint az új.
  Standard = A legkeresettebb osztály, a felújítás után garantáljuk a kiváló külső megjelenést. A kijelző és a hardver 100%-os állapotban van, de a berendezés külsején némi nyoma látható a használatnak, például apró karcolások formájában a műanyag burkolaton.
  Economy+ = Kiváló állapot, mint a Standard osztály esetében. A felületen lévő szépséghibák alaposabb vizsgálat után észrevehetőek, és a kijelzőn is lehetnek kisebb hibák (foltok vagy karcolások), de ezeket a szokásos használat közben alig lehet észrevenni. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatt levő „Válasszon a galériából” gombra kattintva, ahol a termék közvetlenül megrendelhető.
  Economy = Az Economy besorolású laptopon láthatóbb szépséghibák találhatók a műanyag burkolaton, esetleg a kijelzőn. A hibák azonban nem érintik a készülék műszaki állapotát, mert 100%-ban működőképes. Vásárlás előtt az érdeklődő részletesen megnézheti a hibákat a galériában, és ha talál megfelelő készüléket, azonnal meg is rendelheti.
 • Az akkumulátorokat a speciális terheléses tesztelés eredménye alapján az alábbi osztályokba soroljuk.
  ÚJ akkumulátor (NB): Vadonatúj akkumulátor. Az akkumulátor kapacitására 12 hónapos jótállás vonatkozik.
  VD = 90%-os akkumulátor. Az eredeti akkumulátor kapacitásának legalább 90%-ával rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása 90 napig garantált.
  DB = 75%-os akkumulátor. Az eredeti akkumulátor kapacitásának legalább 75%-ával rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása 60 napig garantált.
  SB = 50%-os akkumulátor. Az eredeti akkumulátor kapacitásának legalább 50%-ával rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása 60 napig garantált.
  ROSSZ akkumulátor: Eredeti, de nem működő akkumulátor.
 • A felújítás elején minden berendezés nagy stressztesztelésen esik át. Ezután a letesztelt készülék alapos tisztítása és fényezése következik. A laptopok esetében az idegen nyelvű billentyűzetet magyarra cseréljük. Meghatározzuk az akkumulátor élettartamát és kategorizáljuk is. Részletesen és valósághűen megállapítjuk a felújított berendezés minden egyes részének állapotát a PREMIUM, STANDARD, ECONOMY és LIQUIDATION osztályozás alapján. Végül a készüléket újrahasznosítható anyagokból előállított stílusos csomagolásba csomagoljuk. A felújított termék ára akár 40-60%-kal alacsonyabb, mint egy új készülék ára.
 • A kínálatunkban szereplő laptopok és számítógépek külső megjelenése, esztétikai állapota változatos. Ezért négy olyan termékminőségi osztályt hoztunk létre, amelyek árban is tükrözik a gép állapotát. Azonban minden termékünk 100%-osan működik a használtság kozmetikai jelei ellenére.
 • Az általunk felújított és értékesített számítógépes berendezések főleg az észak- és nyugat-európai országok szakmai környezetéből származnak.
 • Előfordul, hogy a konkurens cég hasonló számítógépes modelleket kínál alacsonyabb áron. Mindazonáltal mindig pontosan figyelembe kell venni az eszköz összeállítását. A konfigurációtól eltekintve az ilyen gépekbe gyakran nincs betelepítve az operációs rendszer, vagy nem igazították hozzá a felhasználás helyéhez – azaz nem tartalmaz magyar billentyűzetet. Végül, de nem utolsósorban, a konkurens cég által végzett felújítás nem éri el az általunk nyújtott felújítás pontosságát és minőségét. A mi cégünk a felújítás csúcsán helyezkedik el, és felelősséget vállalunk érte. Végül úgy tűnhet, hogy a konkurencia  alacsonyabb árat kínál, de olyan objektív okokból, amelyeknek Ön mint fogyasztó nem biztos, hogy örülni fog. Ha ilyen versenyképes terméket talál a konkurenciánál alacsonyabb áron, kérjük, jelezze (az adott termékhez tartozó űrlapon keresztül), szívesen utánanézünk.
 • A felújított számítástechnika 100%-ban működő készülékeket jelent, amelyek ugyanakkor magukon hordozzák a használat fizikai jellemzőit, bár ez nem szükségszerű. A felújítási folyamat során a készülékek javításra kerülnek, amelyeket meg sem lehet különböztetni az újaktól.
Lenovo laptop szerviz

Megjavítjuk Lenovo laptopját

Lenovo laptop szerviz

Lenovo laptop szerviz, Lenovo notebook termékcsalád összes tagját valamint a Lenovo desktop termékcsalád összes tagját szervizeljük. Hívja házhoz Lenovo laptop szerelőjét! Garancia idő letelte után mi megjavítjuk Lenovo laptopját! Lenovo notebook szerviz.

Lassú a lenovo laptopja?

Lenovo laptop akkumulátor hiba

Nem működik megfelelően, de nem szeretné bevinni egy szervizbe, hogy hetekig gép nélkül maradjon?

Hívja házhoz Lenovo laptop szerelőjét Budapesten

Alkatrész keresés, árajánlat kérés

Bármi legyen is a probléma, szánjon egy kis időt a problémák megoldására, mielőtt lecserélné PC-jét vagy laptopját