Lassú a lenovo laptopja?

Olvassa el a leírást, de ha még ezek után is akadájokba ütközik kérje szervizünk segítségét
+36-30–242-57-62

Lenovo laptop gyorsítás

5 egyszerű javítás a Lenovo laptop felgyorsításához

Ha kinyit egy vadonatúj laptopot , kiveszi a dobozból, és először indítja el – semmi sem hasonlít rá. Gyorsabban kapcsol be, mint bármi, amit valaha is elképzeltél, és a böngésző első elindítása, kedvenc programjai tesztelése, DVD nézése után ez villámgyorsan történik. Ez egy darabig így is marad, de idővel minden mintha lelassult volna.

Akár a túlzott használat, akár a természetes leromlás miatt, ez a kezdeti, kézzelfogható
élmény távoli emlékké válik, de ennek nem kell így lennie. 
Számos gyorsjavítás létezik, amelyeket még a kezdő számítógép-felhasználók is
megtehetnek, hogy régi számítógépeik gyorsabban és gördülékenyebben működjenek, mint korábban.

Lenovo laptop javítás otthonában, irodájában, Lenovo laptop gyorsítás

Tisztítsa meg a port – Lenovo laptop gyorsítás

Az apró porszemek nem gyakran jutnak eszünkbe, mint amelyek nagy hatással vannak a rendszer teljesítményére, de még a legtisztább otthonban vagy irodában is összegyűlik a por a 
notebook számítógép ventilátoraiban és szellőzőnyílásaiban. 
Ez hatással lehet az allergiás emberekre, valamint súlyosan befolyásolhatja a rendszer teljesítményét és életciklusát. 
A videokártyák nagyon nagy hőt bocsátanak ki, különösen filmnézés vagy játék közben, és mivel ez a por összegyűlik, befolyásolja a számítógép lehűtését. 
Képzeld el, hogy olaj nélkül vezetsz egy autót a sivatagon keresztül.
Ha a számítógép már nem tud lehűlni, kényszerleállást válthat ki. 
Ha kefével vagy sűrített levegővel eltávolítja a port a szellőzőnyílásokból, a számítógép hűtőrendszere ismét elvégzi a dolgát. 
Nyisson ki egy régi laptopot, és nézze meg, hogy az idők során mennyi por gyűlt össze benne.

Ellenőrizze a RAM-ot és a merevlemezt – Lenovo laptop gyorsítás

Az életkor káros hatással lehet a hardverre, de a felhasználók ellenőrizhetik a teljesítményt a praktikus megfigyelőeszközök segítségével,
amelyek azonosítják, hogy konfigurációs hiba vagy egyszerű romlás okolható-e a laptop teljesítményének lelassulásáért. 
Javasoljuk, hogy néhány ilyen tesztet lfutasson le, mielőtt frissíti, vagy garanciális igényt nyújt be az eszköz gyártójához. 
Ha a RAM-ot vagy a merevlemezt azonosítják a probléma forrásaként, mindkettőt a hardverösszetevőket járatos személy szervizelheti viszonylag alacsony áron (egy új gép árához képest). 
Ezenkívül a teljes merevlemez komolyan befolyásolhatja a rendszer teljesítményét, ezért ha kifogy a helyből, érdemes biztonsági másolatot készíteni a régi lemezről, és kicserélni egy újra.

Távolítsa el a haszontalan programokat – Lenovo laptop gyorsítás

Ha gyorsan áttekinti a számítógép vezérlőpultját, gyorsan azonosíthatja és eltávolíthatja a ritkán használt szoftvereket. 
Menjen végig ezen a listán, távolítsa el a ritkán használt programokat, de ügyeljen arra, hogy legyen óvatos az esetleg ismeretlen programok eltávolításakor. 
Sok számítógép előre telepített szoftverekkel és fájlokkal érkezik, de ha azonosítja, hogy ezek közül melyek nem szolgálnak többé célt, tárhelyet szabadíthat fel, és növelheti a teljesítményt. 
Fontos a szoftver megfelelő eltávolítása, mivel pusztán egy mappa vagy parancsikon törlése nem kívánt fájlokat hagy a számítógépen.

Frissítse a víruskereső szoftvert

Néha éppen a rendszer védelmével megbízott szoftver lassítja le azt. 
A víruskereső megoldások szolgáltatói az elmúlt években ajánlataik sebességére összpontosítottak, de a teljesítményre hatással lehet, ha a számítógépen régebbi verzió fut.
A rendszer- és rosszindulatú programok ellenőrzése ronthatja a számítógép teljesítményét, különösen, ha több százezer fájlt, mappát és egyéb információt elemeznek. 
Győződjön meg arról, hogy egyszerre csak egy víruskereső program fut a gépen, és vizsgálja meg, hogy mely programok futtatnak nagyszámú háttérfolyamatot.

Telepítse újra a Windowst

Ha minden más nem sikerül, folyamodhat a Windows újratelepítéséhez. 
Ezt csak utolsó kísérletként szabad használni egy lassan működő számítógép megmentésére, mert fárasztó és időigényes lehet. 
Ha úgy dönt, hogy ezt az utat választja, gondoskodjon (legalább egy) biztonsági másolatról az adatokról, mert előfordulhat, hogy a merevlemez újraformázásra kerül a telepítés során.

Az operációs rendszer és az összes program naprakészen tartása szintén jó ötlet.

Lassú a lenovo laptopja?

Elolvasta a leírást, de még ezek után is akadájokba ütközik?

tekintse meg Felújított lenovo laptop kínálatunkat

Felújított lenovo laptop

Prémium modelleket újítunk fel, hogy garantáljuk a legjobb ár-teljesítmény arányt.

Felújított lenovo laptop

Lenovo ThinkPad

Felújított lenovo laptop

Felújított lenovo laptop

Lenovo ThinkPad

Felújított lenovo laptop

Felújított lenovo laptop

Lenovo ThinkPad

Felújított lenovo laptop

Felújított lenovo laptop

Felújított lenovo laptop

Hogyan zajlik a felújítás? Felújított lenovo laptop.

A felújításra szánt termékeket nagyrészt külföldi nagyvállalatoktól vásároljuk. A laptopok és számítógépek prémium modelljeire összpontosítunk, amelyek legfeljebb két-három évig voltak használatban. A használat ellenére továbbra is teljesen működőképes állapotban vannak, megőrzik értéküket, és a felújításnak köszönhetően nem kell feleslegesen hulladéklerakóba kerülniük.

Az alapos felújítási folyamat nem kezdődhet el precíz tisztítás nélkül. A profilaxis a felújítási folyamat első lépése. A berendezést portalanítjuk, eltávolítjuk a külső és belső szennyeződéseket, ennek köszönhetően meghosszabbítjuk az élettartamát. A tisztítással a jövőben elkerülhetjük a felesleges meghibásodást. A teljes körű mechanikus és vegyi tisztítás után kicseréljük a sérült vagy hibás alkatrészeket, leggyakrabban a topcovert vagy a palmrestet.

És mivel az alapos felújítási folyamat garantálja az egyes alkatrészek 100%-os műszaki állapotát, minden darab alapos stressztesztelésen esik át. Ezáltal meghatározzuk a számítógép valódi állapotát és az akkumulátor élettartamát.

A piac egyetlen felújítójaként különös figyelmet fordítunk a billentyűzet újranyomtatására. A lokalizált magyar billentyűzetről eltávolítjuk a korábbi használat összes jelét. A felújítási folyamat része a gépek alapos fényesítése. Ennek köszönhetően olyan prémium felújított készülék kerül a kezedbe, amely szinte megkülönböztethetetlen az új daraboktól.

Felújított lenovo laptop